Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Новости > Sadržaj
Радни столови од перфорираног алуминијума Jan 27, 2018

1.jpg

Пекиншки Арцх Студио је реновирао ову кућу у округу Донгцхенг, додајући степенишно перфорирано челично стабло како би се пењање на врх осећало као "ходање у небо".

2.jpg

"Део подних плоча првобитне зграде је одсечен, кроз који су степенице претворене у светлосни сноп који пролази кроз све унутрашње подове", рекли су архитекте. "Природно светло стиже до подрума кроз светларник и доводи у затворени простор унутрашњости."

3.jpg

Израђен од челичних газишта и перфорираних рукохвата, фокусно степениште је дизајнирано да се супротстави постојећој сиви фасади од цигле.

4.jpg

"Док ходају степеницама, људи могу осећати да ходају на небу", рекли су архитекте. "Голи опекотине на задњој страни степеница се држе и прскају бијелом бојом како би створили микро-поређење нових и старих."

5.jpg

Арцх Студио је изабрао бијелу као основну шему боја у целом остатку имовине, а користио је дрвене "мреже" за раздвајање различитих области.

6.jpg

"Бела боја враћа простор у чисто и апстрактно почетно стање", рекли су архитекте. "Ствара осећај пролазног простора користећи промену светла и спољашњих погледа."

7.jpg

"Мреже су распршене на сваком спрату и стварају различите просторе за пражњење чаја, гостопримства и читања", наставили су. "Увођење мрежа филтрира вид, осветљење и погледе, кроз које се ентеријер може ослободити сметњи и уживати у миру и тишини."

8.jpg

Подрум садржи канцеларију, дневне собе су у приземљу и двије спаваће собе могу се наћи на највишем нивоу. Веш машине се налазе на обе горње стране

9.jpg

Недавно је Арцх Студио додао зидне зидове у уметничку галерију у Пекингу и поставио закривљене стаклене зидове који обухватају бамбус-засадене двориште у чајној кући која се налази у једној од древних четврти града.

10.jpg