Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Новости > Sadržaj
Нанцханг Ксили Центре Модерн Бусинесс Буилдинг Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


Нанцханг кили центар, који се налази на централној оси ЦБД на језеру у језгру града Цхаоианг, налази се поред реке Гањианг на западу, окренут према хонггу центру светског небодера поред реке, а поред чајаанг моста, налази се на "Мостна кула" моста, са урбаним надлежностима представљања пословног округа Бињианг и стварањем знакова оријентације на новом граду Цхаоианг. Као нови оријентир, наслеђује урбани контекст нанцханг и води будућност нанцханг.


xili-centre-business-building.jpg


Оријентирска архитектура, као оријентирни свемирски чвор и визуелни магнет града, требало би да буде скромна и довољно пријатељска према граду и околини, и да се интегрише са градом органски и живи у хармонији док истражи изврсност. Постојећи на обали ријеке Гањианг, нови комерцијални обележје нанцханг - нанцханг кинли центра, тианхуа цијели процес дизајна, показује естетску вриједност одличног дизајна и оријенталне мудрости, и представља изглед и функцију оријентирног и контекста, архитектуре и град, форму и функцију.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Нанцханг кили центар торањ директно слетање, без сукње собе. Дизајн дна објекта узима у обзир укупни изглед и висину зграде. Тродимензионална закривљена јака киша пена сразмерна је запремини кула од 200м, која се протеже преко 80м, 13м на својој највишој тачки и 6м у најнижој тачки, изгледа као треперљива трака од земље и веома је динамична, понављајући подизање торањ и стварање динамичног доњег простора.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Да би се постигао ефекат једне колонаде, конструкцијски дизајнер је користио две мале челичне колоне како би се формирао ефекат једне колоне. Према оптималном ефекту размака, усвојене су 6 групе планова колоне. Да би се постигао ефекат површине крошње и постепене промене величине секције, конструктивни дизајнер је користио облик унутрашњег скелета да прво изведе сноп, а затим извади плочу изван греда, што је савршено схватило ефекат "ваздушна струја".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


На површини се постепено повећава висока кишна киша, а закривљени кров постаје савршен прелаз између зграде и земље, са динамичком силом која одговара фасади и пејзажу. Висок кишни кров решава функционалне услове улаза и излаза, а такође обезбеђује неометан ватрогасни прстен. У исто време, интегрира дренажу и осветљење у дизајну чвора. Оквирни облик има добру проводљивост, што одражава динамичку силу размене прстена око ње. Нанцханг кинли центар приземље простора у комбинацији са дизајном пејзажа, показујући пријатељски отворен став према граду