Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Перфорирани Воодграин акустички алуминијумски сатни систем плафона

место поријекла: Кина
Сато језгра: алуминијум
дебљина: 1.0 мм, 1.5 мм, 2.0 мм, 3.0 мм ...
површински третман: ПВДФ боје, премаз у праху, дрво зрно, камено зрно, анодизирано

Istraga

  • Detalji o proizvodu

Перфорирана алуминијумска сатова као композитни производ, користећи архитектонску декорацију, како би се постигао ефекат снимања звука и шума, панел се обрађује у рупу и плус слој материјала који апсорбује звук, а затим кроз композитну технологију долази у бићу.

Запремина соточног језгра материјала перфорираног алуминијумског сојестог панела је само 1% до 3%. Остатак простора је ваздух у запечаћеном стању алуминијумске плоче и структура сатова. Због изолације ваздушног звука, перформансе топлотне изолације су супериорније од било ког чврстог материјала, тако да алуминијумски панел са сојем има добру звучну изолацију, перформансе топлотне изолације. Доњи панели сотоних панела могу усвојити различите материјале према различитим захтевима, као што су алуминијумски панели, панели отпорни на корозију, обојене челичне плоче и камен природе. Перфорирани алуминијумски сатни панел научници кроз кошницу детаљне студије и утврдили су да је структура хектарног бушиластог соја врло велика чврстоћа, тежина је лагана, тако да све више пројеката примењује панел са алуминијумским сатовима.

Hot Tags: перфорирани дрвени зглобни систем са акустичним алуминијумским снопом, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, котација, прилагођени
  • Istraga